Cautare

48608 de rezultate pentru "cat de puternic a fost cutremurul de ieri noapte" (6.82 secunde)
Imposibila remaniere Absorbtia fondurilor europene nu mai este o treaba de "hocus-pocus", cum si-ar dori Traian Basescu. Presedintele tarii a mutat intr-o noapte Partidul Democrat din loja Internationalei Socialiste in zona crestinismului popular.
Tarifele la cazare si servicii pe Litoralul rominesc au crescut cu maximum 20% incepind cu data de 1 iulie, potrivit estimarilor Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT).
Primaria Municipiului Calarasi, impreuna cu Asociatia CineCultura invita spectatorii de toate varstele la o noua serie de filme ce vor fi prezentate in cadrul Caravanei filmului romanesc -Cartea si filmul.
Pasionatii de astronomie au o noapte incarcata. Trei evenimente astronomice au loc in noaptea de vineri spre sambata, fiind vizibile in Europa, Africa, vestul Asiei, America de Nord si estul Americii de Sud.
CNN International este liderul pietei globale a televiziunilor de stiri cu program de 24 de ore. Grila de programme a postului, lansat in 1985, cuprinde cele mai noi stiri - o performanta devenita marca a CNN International - informatii financiare, stiri sportive, stiri de ultima ora, analize si documentare.
Si asta pentru ca, de ieri, hotelierii au majorat preturile pentru cazare si servicii. Astfel, pretul unei camere duble la un hotel de doua stele, pentru o noapte, va fi cuprins intre 130 si 150 de lei.
Sute de turisti din cele mai indepartate colturi ale tarii si de peste hotare aleg sa-si petreaca concediul sau, dupa caz, vacanta la manastirile si schiturile din zona Neamtului. In functie de confort, pretul unei camere intr-o manastire variaza intre 100.000 si 600.000 de lei.
Festivalul BUCURESTII LUI CARAGIALE va avea loc in Parcul Izvor Primaria Municipiului Bucuresti, prin Teatrul Ion Creanga, organizeaza in perioada 1 - 6 noiembrie 2016, cea de-a V-a editie a Festivalului BUCURESTII LUI CARAGIALE.
O noua lectie de turism de la bulgari.
FARCAS) Am prezentat, in cateva articole din ultimele saptamani, mai multe presupuse intalniri cu "umanoizi", de pe teritoriului fostei URSS, in anul 1989, aflate in evidentele ufologului american Albert S.
Demis miercuri din functia de presedinte al Consiliului Judetean Vrancea, pesedistul Marian Oprisan a convocat ieri-dimineata o sedinta cu sustinatorii sai din judet, insa la iesire a fost intampinat de noul presedinte al CJ, liberalul Eduard Lambrino, si el insotit de sustinatori.
Omul care a anticipat numirea lui Dancila, declaratii incendiare: In 2019, PSD va fi mult mai puternic decat a fost vreodata (Autoare: ... Al.I.Cuza a anticipat desemnarea Vioricai Dancila in functia de premier si sustine ca in 2019 PSD va fi mult mai puternic decat a fost vreodata.
Tecuciul a gazduit mai multi primari si viceprimari care s-au adunat sambata spre a-i da o mana de ajutor edilului municipiului afectat de precipitatiile de acum mai bine de o saptamana.
Palatul Administrativ al judetului Dolj, care adaposteste, printre altele, prefectura si consiliul judetean, se indreapta vertiginos spre un secol de existenta. Are deja 96 de ani de la darea in folosinta si, din pacate, nu a avut parte de nici o reparatie capitala.
In zonele in care locuintele si terenurile sunt mai scumpe decat in restul tarii - in aceasta categorie fiind inclus si litoralul romanesc - conditiile impuse de piata imobiliara europeana se vor face puternic resimtite, mai ales in prima parte a anului 2007.
Pretul apartamentelor vechi, construite inainte de cutremurul din 1977, va scadea cu pana la 5-10% in urmatorii trei ani, sustine Daniel Peia, director coordonator al agentiei Peia Group.
Avem 5385 de raniti si 2818 de cladiri distruse. Scolile afectate de cutremurul din Turcia vor fi inchise timp de o saptamana. Fortele armate au stabilit un "coridor de ajutor aerian in zona cutremurului".
Cutremurul din Turcia readuce la suprafata problema cladirilor cu risc seismic din Capitala. Bucurestenii se tem ca in cazul unui cutremur puternic, cladirile in care locuiesc nu vor rezista, iar tragedia din Turcia s-ar repeta.
Un om a murit si 69 au fost raniti dupa ce un nou seism puternic a lovit partea de est a Turciei. Cutremurul a avut 5,6 grade pe Richter, si s-a produs in zona deja afectata de seismele din ultimele saptamani.
Conducta care alimenteaza Targu Jiu este pe cale sa se rupa, dupa ce a fost afectata de cutremurul puternic din 13 februarie si de cele aproape o mie de replici care au urmat.
google-analytics.com